Съпруг казва, че съпругата му е съсипала живота му поради

...
Съпруг казва, че съпругата му е съсипала живота му поради
Коментари Харесай

`Жена ми не проявява никаква привързаност към мен - единственото, което я интересува, е да напредва в кариерата си`

Съпруг споделя, че брачната половинка му е " унищожила " живота му заради неналичието на секс във връзката им - за което той упреква нейните упоритости за кариера.

43-годишният споделя, че той и брачната половинка му са се оженили преди шест години, откакто са се срещнали и са работили дружно в авто салон. Той обаче споделя, че 39-годишният му сътрудник се е трансформирал през годините след етапа на медения им месец, до момента в който работят дружно, и задачите им не са толкоз съвпадащи, колкото преди.

Признавайки възприятията си, брачният партньор призна, когато те се ожениха, двойката искаше едни и същи неща - къща и семейство - само че в този момент той твърди, че брачната половинка му се е трансформирала и е станала доста по-фокусирана върху кариерата си върху работата си като преподавател и счита, че се е „ омъжил за неверния човек “.

Той писа анонимно на Dear Deirdre и разкри: „ Чувствам се в капан със брачната половинка си, ожених се за неверния човек и в този момент тя унищожи живота ми. “ Отчаяният брачен партньор описа, че откогато е омъжена жена му е приключила висше...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР