Съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков свиква заседание на коалицията

...
Съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков свиква заседание на коалицията
Коментари Харесай

Кирил Петков свиква заседание на коалицията за Мария Габриел

Съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков привиква съвещание на обединението " ПП-Демократична България " за разискване на препоръчаната от ГЕРБ-СДС за министър председател Мария Габриел, стана ясно от изказването му пред бТВ.

" Мария Габриел направи нещо друго и това ме зарадва, учуди ме дори. Тя започна да дава отговор на въпросите ни. Даже с страст, а не проформа ", сподели той.

По думите му, когато отишли на срещата с ГЕРБ, от партията желали да завършват, но Габриел почнала да дава отговор на въпросите им.

" Помислих си какъв брой би било извънредно идващите 4 година да имаме ръководство ГЕРБ-БСП-ДПС, а, от другата страна, имахме един човек, който искаше да дава отговор на въпросите и по тази причина не залостих вратата, излизайки от тази среща. Казах, че желая да поговоря с всичките ни органи, само че преди да кажем твърдо " Не ", желая да мислим дали има различен вид, с изключение на да дадем страната на тройна коалиция. Някои от отговорите на Мария Габриел ни харесаха ", изясни той.

Късно нощес водачът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви ПП-ДБ за съпротива. 

" Нашият проблем 10-12 година беше, че нямахме съпротива. Сега, каквото и да се случи, има мощна съпротива в Народното събрание - и от " Възраждане ", и от ПП-ДБ ", съобщи той след края на срещата с ПП-ДБ и даде да се разбере, че ще побърза с кабинет на ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и Има Такъв Народ.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР