Съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков е избрал родното Черноморие

...
Съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков е избрал родното Черноморие
Коментари Харесай

Кирил Петков прекарва ваканцията си на българското Черноморие

Съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков е избрал родното Черноморие за лятната си почивка. Това излиза наяве от оповестени фотоси в профила му във Фейсбук.

" Има доста хубави места по света, само че в действителност на никое място не се усещам по-добре, в сравнение с българското Черноморие. С цялото семейство, хубава книга на плажа и кайтсърф е рецептата за прелестна отмора ", написа някогашният министър председател.

Петков прекарва отпуската със фамилията си - брачната половинка си и двете им дъщери.

От фотосите излиза наяве, че Петков се е отдал на четенето на плажа, определеното заглавие е " Естествен разказ " на Георги Господинов.



Оказва се, обаче че някогашният министър председател е имал и неприятна преживелица по време на отпуската си. За това разбираме от обява във Facebook на Атанас Русев от групата " ДА ЗАПАЗИМ КОРАЛ! ", който е написал следното:

Днес съм удовлетворен, тъй като изпълних гражданския си дълг. На плажа видях Пирил петков и отидох, и му споделих в очите, че е ПРЕДАТЕЛ. Че не направи безусловно нищо за Природата на България, за пясъчните дюни, за горите, за това че изпра и стана неделима част от тези, против които протестирахме години наред и наричахме мафия по митингите... На което той отвърна, че съм капут и дръвник.. Толкова си може. По-натам няма да възпроизвеждам " диалога " с този самозабравил се наглец (под надзора на гардовете му от НСО), само че въобще не мога да проумея по какъв начин сходен в миналото е бил министър председател на България.

(по-хубавата фотография е от плаж Корал напролет, БЕЗ кирил петков на нея...)
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР