Съпредседателят на Продължаваме промяната“ и бивш премиер Кирил Петков обяви

...
Съпредседателят на Продължаваме промяната“ и бивш премиер Кирил Петков обяви
Коментари Харесай

На крива ракета…: Киро откраднал изборите от Корнелия – започва съдебно дело

Съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ и някогашен министър председател Кирил Петков разгласи от трибуната на Народното събрание, че ще заведе дело за клюка против зам.-председателя на парламентарната група на Българска социалистическа партия Георги Свиленски.

Причината е, че по-рано през днешния ден Свиленски упрекна Петков, че е „ откраднал изборите “ и е заречен на социалистите да им разреши да манипулират машините , в случай че се откажат от хартиените бюлетини.

Реклама

„ Дадох ви опция да поправите една неточност, която мисля, че вие неумишлено сте създали. Но с вашето изявление в този момент аз мисля, че вие сте подготвен да излъжете хората в тази зала.

Следващата седмица ще подам иск против вас, както подадох и против господин Борисов. Всеки, който лъже за толкоз значими неща, би трябвало да понесе своята отговорност и българският съд ще бъде съдия за продължение на тази тематика “, съобщи Петков.

През август Петков заведе дело за клюка и против водача на ГЕРБ Бойко Борисов поради обвиняванията, че е взел пари от медиатори и комисиони от доставките на газ.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР