Съпредседателят на Продължаваме Промяната Асен Василев покани на публичен дебат

...
Съпредседателят на Продължаваме Промяната Асен Василев покани на публичен дебат
Коментари Харесай

Асен Василев покани Бойко Борисов на дебат |

Съпредседателят на Продължаваме Промяната Асен Василев предложения на обществен спор Бойко Борисов. Възпитаникът на Харвард е подготвен водачът на ГЕРБ да избере по кое време и къде да е диалогът.

Асен Василев на няколко пъти разгласи, че по време на ръководството на ГЕРБ са крадени по 8 милиарда лв. на година посредством инхаус процедури и нагласени публични поръчки. Това пък предизвика Борисов оня ден да дефинира това изказване като " рядка неначетеност ".

Затова Асен Василев в този момент предлага на някогашния пожарникар Борисов да отидат на спор, в който хората сами да преценяват грамотността на всеки от двамата.

Ето и текста на поканата, изпратена през днешния ден до централата на ГЕРБ:

Г-н Борисов,

във връзка на вашето изявление пред медиите от миналите дни: „ Да кажеш, че се крадат 8 милиарда от България, значи, че си рядко необразован. “, Ви поканвам публично на спор, в който хората сами да преценяват грамотността на всеки един от нас. Готов съм обществено да се изправя против Вас и, основано на грамотно четене и боравене с обстоятелства, документи и отчети да покажем на българския народ къде са техните 8 милиарда лв..

Оставям на Вас да решите къде и по кое време преди изборите да се състои дебатът.

Асен Василев
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР