Съпредседателят на Продължаваме промяната Асен Василев е гласувал против договора

...
Съпредседателят на Продължаваме промяната Асен Василев е гласувал против договора
Коментари Харесай

Асен Василев е гласувал против Ф-16

Съпредседателят на " Продължаваме промяната " Асен Василев е дал своя вот срещу контракта за покупка на още 8 самолета Ф-16, излиза наяве от информация на Народното събрание за Епицентър.бг. В същото време другият съпредседател на Политическа партия Кирил Петков е подкрепил Ф-16.

 

Още депутати от Политическа партия са дали своят вот въздържали се за американските изстребители. Това са Богомил Петков, Владимир Табутов, Йорданка Костадинова, Константин Бачийски, Михаил Камбарев,Стоян Георгиев, Христо Петров, Цветелина Заркин.

 

Така Асен Василев гласоподава против напъните, които кабинетът Петков постави за закупуване на още 8 самолета Ф-16, които този стадий са първа и доста значима стъпка към модернизацията на българката войска.

 

Решението на Константин Бачийски да гласоподава въздържал се за Ф-16 също не е изненада. През тази година той се въздържа и при гласуването  на налагането на наказания на Русия на 24 февруари 2022 година

 

Той гласоподава с " въздържал се " по точката за налагане на наказания на Русия в декларацията, призната в четвъртък (24.02.) от Народното събрание, в която „ изрично осъжда грубото нарушаване на интернационалното право от страна на Руската федерация и похищението против териториалната целокупност посредством военна намеса против Украйна “.

" Въздържах се, тъй като пакетът от ограничения на НАТО, към вчерашния миг, не се знаеше какво би включвал ", изясни той тогава, представен от БНР.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР