Съпредседателят на ППДБ Кирил Петков разказа невероятна история за своята

...
Съпредседателят на ППДБ Кирил Петков разказа невероятна история за своята
Коментари Харесай

Киро „прати” баба си в мъжки лагер и дамгоса ИСУЛ като отдел на ДС

Съпредседателят на ППДБ Кирил Петков описа невероятна история за своята баба и дядо, които " били в концлагера Белене ”, с цел да отбрани претендента за кмет на София Васил Терзиев. Напомняме, че кандидатът за столичен градоначалник обира негативи от всички страни поради номенклатурното минало и генералството в Държавна сигурност на цялата му фамилия.

" Повечето хора знаят, че баба ми Райна Петкова и дядо ми Кирил Петков са били в лагери по време на комунистическия режим ”, написа във Facebook някогашният министър председател, който се зае да брани Терзиев. Напомняме обаче, че Белене е мъжки лагер и надлежно там не може да има дами и версията му е прекомерно съмнителна, да не кажем - 100% неистина!

Петков показа и различен всеизвестен " факт ” за Райна Петкова. " Баба ми е единственият човек, отказал да бъде помощник на Държавна сигурност от ИСУЛ, където е била операционна сестра, макар риска от влизане в затвор ”, разгласи той . Не е ясно с какво тъкмо тя е била толкоз забавна на службите, нито пък е правдиво както битността на екипа на цяла болница към Държавна сигурност, по този начин и неповторимото състояние в здравната институция на една елементарна медсестра.

" Аз съм горделив от моята баба за това, че е имала смелостта да откаже на двамата от " Шесто ”, които са я притискали 6 месеца преди да схванат, че нямат късмет да я създадат помощник. Но нейната храброст не ме дефинира. Няма да е почтено да си припиша нейната храброст несправедливо . Всеки би трябвало да дефинира себе си през личните си дейности, тъй като единствено те в действителност демонстрират що за човек си. И тъкмо заради тази причина поддържам Терзиев на 100% ”, направи връзката Петков.

Всъщност по-интересно би било той  да разяснява дали е правилно това, което се написа, че Татко Петко (бащата на Петков) е имал нещо със службите преди 1989 година?

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР