Съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков отрече да е оказвал натиск

...
Съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков отрече да е оказвал натиск
Коментари Харесай

Обвинения за натиск: Кирил Петков отрече да е заплашвал министър Йоловски

Съпредседателят на " ПП-ДБ " Кирил Петков отхвърли да е оказвал напън върху министъра на електронното ръководство Александър Йоловски за публични поръчки в размер на 640 млн. лева В изявление за " Дневник " Петков съобщи, че това в никакъв случай не се е случвало и не е разпитван по проблема.

Миналият петък ръководителите на парламентарните групи на ГЕРБ Десислава Атанасова и на " ИТН " Тошко Йорданов обявиха, че Йоловски e съобщил за оказан му напън от Кирил Петков и депутата от " Демократична България " Божидар Божанов. По-късно стана ясно, че министърът на електронното ръководство и фамилията му са с защита.

" Никога не съм приказвал с този министър за никакви суми и планове. Нямам концепция за какво е със засилена защита. Това, което би трябвало да се види, след изборите, е какво тъкмо се случва. Единственото, което направих е да се обадя на Божидар Божанов и той нямаше никаква концепция. Всичко това ми се коства като една плоска клевета, следващият опит за похищение на внимание с една цялостна неистина ", това съобщи съпредседателят на " ПП-ДБ " Кирил Петков в изявление за " Дневник ".



Вижте повече във видеото!
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР