Съпредседателят на Комисията по историческите и образователни въпроси между България

...
Съпредседателят на Комисията по историческите и образователни въпроси между България
Коментари Харесай

Решението за нови избори в Северна Македония е изненадващо, смята проф. Димитров

Съпредседателят на Комисията по историческите и просветителни въпроси сред България и Северна Македония проф. Ангел Димитров разяснява пред Българска национална телевизия, че решението за осъществяване на нови избори е било изненадващо. Според Димитров държавното управление на Северна Македония има задоволително учредения да не подхваща този ход.
" Смятах, че държавното управление има задоволително учредения сега да не предприеме тази стъпка. Очевидно вътре в самата партия, освен натискът извън, е довел до решение, че едни предварителни избори ще дадат нов късмет за ръководство на в този момент ръководещата коалиция ", изясни проф. Ангел Димитров.
Според него е имало прекалено много сигнали, че не би трябвало да се " надуват фанфарите " авансово. Някои от огромните европейски страни много ясно бяха споделили, че не считат момента за подобаващ за начало на предварителните договаряния.
По негово мнение отлагането не е толкоз заплашителен сигнал, а е увещание, че би трябвало да се ускорят промените, да се преодолеят моментите на проблеми със прилежащи страни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР