Съпредседателят на Изправи се БГ! Ние идваме! Мая Манолова е

...
Съпредседателят на Изправи се БГ! Ние идваме! Мая Манолова е
Коментари Харесай

Манолова - брюнетка, Софка - блондинка!

Съпредседателят на „ Изправи се БГ! Ние идваме! ” Мая Манолова е с нова прическа и нов цвят на косата от няколко дни. Манолова към този момент е брюнетка.

„ На старта на предизборната акция би трябвало да е ясно и на мутрите, и на мафиотите, че не съм русокоска, не съм руса, ще го усетят и в тази акция. Те се готвят за реванш, ние се готвим да им се противопоставим, тъй че това е знак ”, съобщи пред БТВ Манолова.

Екипът й също упорствал да има смяна. Тъй като не съм подготвена да трансформирам нищо друго – нито идеите, нито методът, по който работя, взех решение да направя най-лесното. Повече от 10 години бях русокоска, само че смяната към този момент е реалност, показа тя.

Промяната е най-якото нещо

Друга известна българка - фолкзвездата Софи Маринова към този момент е русокоска. Певицата се появи руса в клипа към парчето „ Злато мое “, което ще пусне напълно скоро.

Ромската перла постави къса руса перука и сини лещи, с които безусловно не наподобява на себе си. Текстът е написан особено за Софи от нейната другарка Дони Василева.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР