Съпредседателят на Демократична България Владислав Панев прогнозира тежки времена за

...
Съпредседателят на Демократична България Владислав Панев прогнозира тежки времена за
Коментари Харесай

Владислав Панев: До няколко месеца безработицата и рецесията ще изместят инфлацията

Съпредседателят на " Демократична България " Владислав Панев предвижда тежки времена за страната след няколко месеца. Пред Българска национална телевизия той изрече мнение, че най-големият проблем сега - инфлацията, ще бъде преместен от други два - безработица и криза.

Именно поради това на България ѝ " би трябвало добър мениджмънт на тази нова обстановка, която ще възникне в обозримото бъдеще ".

По думите му към криза се насочва целият свят. Той изясни още, че Съединени американски щати ще са измежду първите, които ще влязат в сходна рецесия.

" До няколко месеца можем да се окажем със забавено ползване и спадаща инфлация. Цените на суровините към този момент потеглиха надолу. Предстои повишаване на безработицата и криза и тогава ще стане комплицирано. Затова ни е нужно положително ръководство в тази комплицирана конюнктура ", сподели още Панев.

Той добави, че " Демократична България " би съдействала на " Продължаваме промяната " в търсенето на поддръжка за ново държавно управление. Това обаче щяло да стане, в случай че бъдат помолени. Панев посочи, че в случай че обединяването получи третия мандат, ще опита да сформира кабинет. Депутатът обаче не чака този мандат да бъде връчен точно на " Демократична България ".

Владислав Панев добави, че чака в идващите седмици горивото да поевтинее. По думите му обаче цената няма да падне с 50 ст., като в тях добави и 25 ст. отплата, която влиза в действие на 9 юли.

Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР