Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов заяви, че от партията

...
Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов заяви, че от партията
Коментари Харесай

Христо Иванов: С още по-фрагментиран парламент плащаме за политическата недалновидност

Съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов съобщи, че от партията ще изчакат преди да разясняват изборите всъщност.

" Днес обаче желая да благодаря на всички, които не останаха безразлични към ориста на България и отидоха до урните. Още по-голяма е благодарността ми към тези, дали своят вот с разсъдък и грижа за страната ни и избрали да ѝ дадат късмет да излезе по-силна от рецесиите ", написа той във Facebook.
 Политическа партия в съпротива пожела триумф на ГЕРБ в съставянето на кабинет
Политическа партия в съпротива пожела триумф на ГЕРБ в съставянето на кабинет

Ще наблюдават за всеки един лев

" Тук е моментът да кажа, че след тези избори, до които неведнъж предупреждавахме, че не трябва да се стига, получаваме още по-фрагментиран парламент. И, за жалост, идва ред всички да платим цената за политическата непредвидливост , тласнала страната ни към следващите предварителни избори и пропуснала опцията за навременно обединяване на партиите на смяната ", акцентира Иванов.

Докато има честни и добросъвестни хора, подготвени да минат през месомелачката на българската политика, страната ни ще има късмет да скъса с порочния модел, задушаващ развиването ѝ от години, уверен е водачът на Демократична България.

" Благодаря на всички Ви, че през днешния ден участвахте в определянето на българската орис. Пътят ни може да е сложен, може да е фрустриращ, само че е значимо да бъде извървян. Няма кой да изведе България напред, в случай че сами не се погрижим да го създадем ", приключва той.
 ГЕРБ с безапелационна победа, само че с неизясненост за коалиция Обновена
ГЕРБ с безапелационна победа, само че с неизясненост за коалиция

Политическа партия, " Възраждане " и " Български напредък " повишават
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР