Съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов Роден е на 13

...
Съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов Роден е на 13
Коментари Харесай

Христо Иванов опита да нахлуе в сарая на Доган в Росенец

Съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София. Христо Иванов е магистър по право от Софийския, общинският консултант от Бургас Димитър Найденов и деятелят Иво Мирчев влязоха в конфликт с охранители при опит да стигнат до плаж във вилната зона на парк „ Росенец “ край Бургас.

Според тримата става дума за обществена държавна благосъстоятелност и е неприемливо, че все още не се позволяват жители. В изявление кметът на Бургас Димитър Николов  Димитър Николов Димитър Николов е български икономист и политик, кмет на Община Бургас от 2007 година. Той е роден обаче съобщи, че линията, ситуирана директно до хотелски комплекс, прочут като „ Летния Сарай “ и свързван с Ахмед Доган  Ахмед Доган Ахмед Демир Доган е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, само че изкарва огромна част от, по документи не е плаж и няма условие за свободен достъп до нея, съобщи БТВ.

Така и единственият метод за постигане до парцела е по вода. Именно с моторна лодка Иванов, Найденов и Мирчев стигнаха до брега, като в излъчено онлайн във „ Facebook “ видео се вижда, че там ги посрещат охранители.



(Снимка: Фейсбук/ Христо Иванов)

Групата идващи откъм Сарая мъже по този начин и не се легитимира и не дава отговор на въпросите дали са частни охранители или са чиновници на Националната работа за защита. Част от сниманите охранители са въоръжени.

Един от охранителите на няколко пъти декларира, че Иванов и компанията му навлизат в частна благосъстоятелност. Стига се и до експанзия – фрагментите демонстрират по какъв начин гардовете вършат опит да повалят снимащия в морето, като бутат и Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София. Христо Иванов е магистър по право от Софийския.

В последна сметка идват двама служители на реда, които вземат данните на Иванов, Найденов и Мирчев. В рамките на дълъг диалог, те демонстрират и документите, с които съгласно тях се потвърждава, че се намират на обществена държавна благосъстоятелност.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР