Съпредседателят на Демократична България - Христо Иванов, продължава със своите

...
Съпредседателят на Демократична България - Христо Иванов, продължава със своите
Коментари Харесай

Христо Иванов отиде и до Боянските сараи, зададе въпроси към Борисов и Радев

Съпредседателят на Демократична България - Христо Иванов , продължава със своите начинания против беззаконието и паралелната власт, които прераснаха в национално неодобрение и митинги против властта - публична и сива. Той пусна лайв видео във Facebook, от което стана видно, че се намира край Боянските сараи на почетния ръководител на Движение за права и свободи - Ахмед Доган. Пред портите им той зададе въпроси към Бойко Борисов, Румен Радев, кмета на Бургас и други виновни фактори. Пита и какво се случва в нефтобаза " Росенец " и дали България събира налози от нея. 

Припомняме, че на следващия ден хиляди са декларирали подготвеност да посетят плажа край морските сараи на Доган, тъкмо в парк " Росенец ". Към момента сухоземният път до линията е блокиран с преграда, въпреки че пътят е общински. По вода също не може да се стигне, тъй като гардове от НСО пазят зорко. 

Днес пред Боянските сараи на Сокола Христо Иванов разяснява и думите на премиера Борисов, който го упрекна в съветска връзка. Целият лайв можете да видите прикачен долу.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР