Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов предлага двете кандидатури за

...
Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов предлага двете кандидатури за
Коментари Харесай

Двете кандидатури за шеф на БНБ да бъдат оттеглени, предлага Христо Иванов

Съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов предлага двете кандидатури за ръководител на Българска народна банка - на Андрей Гюров от " Продължаваме промяната " и на Любомир Каримански от " ИТН " да бъдат оттеглени, оповестяват от Българска национална телевизия.

Той изясни, че би трябвало да се откри кандидатура, която да сплоти ръководещото болшинство и да се употребява с поддръжката на целия парламент.

В отговор на въпрос дали има напрежение сред Политическа партия и Има Такъв Народ в ръководещата коалиция, отговори: " И аз го чувствам ".

Има напрежение. Коалицията е комплицирана, напрежение ще има, има и сега. Спомняте си, че предсказах, че в случай че не се откри задоволително рационално решение да се сплоти обединението към една кандидатура, ще има ескалация на напрежението. Това се случва сега. Аз оставам оптимист, че ще се откри рационално решение, тъй като не може за един човек, който и да е той, цялата страна да бъде дестабилизирана, ръководството да бъде сложено под подозрение ", сподели още Христо Иванов.

Той отхвърли да разяснява опасността към Любомир Каримански, като сподели, че с това би трябвало да се занимава полицията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР