Съпредседателят на “Демократична България Христо Иванов подкрепи на живо акцията

...
Съпредседателят на “Демократична България Христо Иванов подкрепи на живо акцията
Коментари Харесай

Христо Иванов обвини Бойко Борисов, че се крие от хората и посочи колко пари се източват от България

Съпредседателят на “Демократична България ” Христо Иванов поддържа онлайн акцията “Бойко, не се крий! ”, проведена от младежите от “Да, България! ” и “Национален юношески клуб към ДСБ ”:
“Младежите от “Демократична България ” първи през вчерашния ден, в това число за това по какъв начин се отнася към младежите в България. ”
Иванов дефинира дейностите на депутатите от ГЕРБ като целеустремено деяние: “ГЕРБ проваля кворума, с цел да спести на Бойко Борисов изключителното съвещание и чуването му по въпроса за това по какъв начин ръководещите се отнасят към протестиращите. ”
Лидерът на “Да, България! ”и добави, че Борисов раздава пари не от позиция на тяхната икономическа нужда, а в опит да подкупи групи жители:
“Борисов сега се крие от публичното мнение, крие се от хората, не смее да излезе измежду тях. И само се появява, с цел да раздава пари. Раздава ги като свои, единствено че става дума за наши пари. ”
Христо Иванов съобщи, че има калкулации, съгласно които в България на година,
“Ние желаеме да затворим тези дупки и да спестим. За да могат да се вършат обществени политики. За да може да се влага в обучение, да може да се влага в младежи. Нашият ангажимент на Демократична България е, че откакто използван бързите промени, които тъкмо имаме визия по какъв начин да създадем, и с лед като спрем това чудовищно източване от по 10 млрд на година, тези пари ще бъдат вложени в това България да се трансформира в една от най-хубавите страни за развъждане на деца и за обучение и за работа на младежите. ”
Той още един път насочи въпросите си към Борисов за това по кое време министър председателят ще опише на обществото за връзките си с Маджо и по кое време ще бъдат разследвани концесиите по черноморието, които получават компании, свързани със СИК.
“Ако ние имаме доверие да бъдем на власт, ще ревизираме всички тези сладки покупко-продажби, които са дадени от Борисов и от Валери Симеонов. Министерство на туризма, което дава тези концесии е било от самото начало квота на Валери Симеонов. Борисов освен че ги е дал, той не може да излезе да отговори на тези въпроси. Не може и да каже това, което аз споделям. Сами преценете кой има връзки с Маджо. Сами преценете кой е подвластен от Маджо - аз или Борисов. ”
Като безочливост заключи Иванов държанието на премиера и Деница Сачева: “Наглостта е последното леговище на провалените ръководещи, счита той.

“Борисов, имай малко достолепие! Ела при младежите, които имат достолепие и могат да ръководят живота си и могат да ръководят България и без теб. Които нямат потребност от твоите позорни подаяния, тъй като това са парите на техните родители, които ти раздаваш като свои. Които знаят какво желаят, могат да мислят независимо и са тук да ти изискат оставката. ”
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР