Съпредседателят на Демократична България Атанас Атанасов загатна, че партията може

...
Съпредседателят на Демократична България Атанас Атанасов загатна, че партията може
Коментари Харесай

„Демократична България” не изключва издигане на свой кандидат за председател на НС

Съпредседателят на „ Демократична България ” Атанас Атанасов загатна, че партията може да предприеме ход по издигане на собствен претендент за ръководител на Народното събрание. Това обаче не е обсъждано в групата и по тази причина не даде повече детайлности пред Нова телевизия.

„ Динамична е ситуацията. Не бих обсъждал моя кандидатура. Трябва да се търси човек отвън двете първи сили ”, акцентира Атанасов.

„ ГЕРБ би трябвало да отдръпват кандидатурата на Желязков. Много верен ход на „ Продължаваме Промяната ” да си отдръпват претендента. Това принуждава ГЕРБ да създадат същото.

Ако настояват че са национално-отговорни, би трябвало да го отдръпват ”, сподели той. Кандидатурата на Българска социалистическа партия, а точно Вигенин трябвало да се разиска доста деликатно поради позицията на социалистите за войната в Украйна. „ Не оборвам качествата му, само че тук става въпрос за човек от избрана политическа мощ ”.

Атанасов увери, че до момента в който бил съпредседател нямало да има договорка в Демократична България. „ Борисов постоянно търси метод да се допре до нас ”, разяснява още той.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР