Съпредседателят на Демократична България Атанас Атанасов пусна от парламентарната трибуна

...
Съпредседателят на Демократична България Атанас Атанасов пусна от парламентарната трибуна
Коментари Харесай

Съпредседателят на ДБ пусна мистериозен запис от телефона си на изборни манипулации

Съпредседателят на „ Демократична България ” Атанас Атанасов пусна от парламентарната естрада тайнствен запис, с който твърди, че се демонстрирало по какъв начин ГЕРБ дават указания да се вършат невалидни бюлетините.

Председателстващият Йордан Цонев му изясни, че в случай че има навика да употребява записи от предходна работа, това не се прави в Народното събрание. Затова съпредседателят на Демократична България даде брифинг в коридорите, с цел да пусне записа на гласа от телефона си и да изясни, че личало за какво е битката на ГЕРБ да се вкара единствено хартиеното гласоподаване. По думите му ставало въпрос за нещо, което се е случило в един огромен град в Южна България и добави, че всеки ще може да чуе по какъв начин един човек проучва държанието на изборната администрация, посочена от ГЕРБ.

Атанасов съобщи, че записът завършвал с думите – „ това е един от методите, посредством който може да имаме преимущество ”. Според него по този начин се създавало организация в секционните комисии да унищожават хартиените бюлетини. Гласът бил на някогашен кмет и гласът бил различим.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР