Съпредседателят на ДБ ген. Атанас Атанасов коментира пред Нова ТВ

...
Съпредседателят на ДБ ген. Атанас Атанасов коментира пред Нова ТВ
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: Имаме вариант да въоръжим Украйна без да се разпадне коалицията

Съпредседателят на Демократична България ген. Атанас Атанасов разяснява пред Нова ТВ разнобоя в ръководещата коалиция и дали сега държавното управление не наподобява пропутинско: „ За страдание, по този начин наподобява изглежда в профил, само че в действителност става въпрос за съмнение. Аз съм оптимист. Бях сюрпризиран от държанието на Продължаваме промяната във външната комисия в Народното събрание, само че по Великденските празници има време да „ прогледнат “. Коалицията ще устои и на тази стихия. В това мъчно време на война и инфлация българите не желаят избори, а политиците да проявят храброст, с цел да преведем страната през сложното време “.

„ Без да бъде сваляно държавното управление, мисля, че може да се вземе решение. " За " поддръжка за предоставяне на оръжие има голямо болшинство в Народното събрание. Става въпрос за цивилизационен избор. Продукти на българската военна промишленост от дълго време са на територията на Украйна. Въпросът е обаче на коя страна застава България. В това време, в случай че си безпристрастен, значи, че си на страната на агресора Русия. Ако не получим поддръжка в обединението, имаме вид по какъв начин да въоръжим Украйна в пленарната зала. Гласува ли се скрито, ще има 200 гласа „ за “ нашето предложение. Войната се трансформира в самобитен чадър на корупционните практики на ГЕРБ. Битката беше да бъде махнат Бойко Борисов и хората към него. ГЕРБ има лицемерно държание, тъй като беше сътрудник на Путин. Там където минава Руски поток, народна власт не пораства. Когато се строеше потокът и се обслужваха съветските ползи, къде бяха тези хора? Путиновата политика беше поддържана къде скрито, къде очевидно от Бойко Борисов “, сподели още ген. Атанасов.

„ За нас беше значим знак, че външният министър на Украйна се срещна в Народното събрание единствено с нашата група. Той видя кои са същинските му съдружници в България. Ние възстановихме парламентаризма и няма скрито-покрито, в това число и при свадите. Кулеба желае Украйна да бъде подкрепена от България символно. Тя има потребност от военно съоръжение и доста ясно той да желае всичко, с което можем да помогнем. Нямам визия от детайлите. Възможно е и да е изискал нещо, което е непостижимо за страната ни “, разяснява водачът на ДСБ.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР