Съпредседателите на Демократична България Христо Иванов и Атанас Атанасов призоваха

...
Съпредседателите на Демократична България Христо Иванов и Атанас Атанасов призоваха
Коментари Харесай

Демократична България ще иска оставката на Младен Маринов

Съпредседателите на " Демократична България " Христо Иванов и Атанас Атанасов приканиха министъра на вътрешните работи Младен Маринов да подаде оставка или министър председателят Бойко Борисов да му я изиска и обявиха, че в случай че това не стане до 18 часа през днешния ден ще отидат да му я изискат персонално пред Министерство на вътрешните работи.

" Днес до 18 часа чакаме оставката на вътрешния министър. Ако до 18 часа тази оставка не е подадена, ние с Христо Иванов ще бъдем пред Министерство на вътрешните работи, с цел да му я желаяме дружно с поддръжка на нашите съидейници ", съобщи Атанас Атанасов.

От " Демократична България " изброиха три аргументи, заради които Маринов следва да напусне поста. Първата е тежко полицейско принуждение над протестиращи в София в петък, което дефинираха като " безсрамие и по тази причина би трябвало да се носи политическа отговорност ". Втората е конфликтите в " Росенец " и следствието на Антикорупционния фонд " Осемте джуджета ", в което има компрометиращи Министерство на вътрешните работи обстоятелства, като този, че патрулка на Министерство на вътрешните работи е пазела ресторанта, употребен като офис от някогашния следовател Петьо Петров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР