Съперниците на Кубрат Пулев се отказват от мачове срещу него,

...
Съперниците на Кубрат Пулев се отказват от мачове срещу него,
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Съперниците ми не идват в София, защото знаят, че ще загубят

Съперниците на Кубрат Пулев се отхвърлят от мачове против него, тъй като ще изгубят. Това разгласи българският боксьор, откакто плануваният за 1 септември дуел с Джарел Милър е пред неуспех.

Елиминационният мач за установяване на формален кандидат на Международната боксова федерация (IBF) би трябвало да се състои в София, само че Милър няма предпочитание да идва в България.

" На моите противници не им отърва, тъй като знаят, че тук шансът да изгубят е доста, доста огромен. Изобщо не им е огромен шансът и по тази причина се отхвърлят. Всичко е въпрос на сделки, на ползи. Когато става въпрос за доста пари, когато става въпрос за разнообразни ползи, е обикновено да лавират и да гледат да избягат от подобен мач ", изясни Пулев пред Би Ти Ви.

Според българския боксьор, в случай че срещата не се състои на 1 септември ще се премине към вид за пердах в средата на октомври, вероятно против Хюи Фюри.

" Обявявам го тук пред вас, че идващият ми мач ще бъде в средата на октомври в " Арена Армеец " в София ", сподели още Пулев.

По-рано това лято от мач против Пулев в България се отхвърли и британецът Дилиън Уайт. Това провокира гневна реакция от страна на Пулев.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР