Съперникът на в Лига Европа - Динамо (Брест), срази БАТЕ

...
Съперникът на в Лига Европа - Динамо (Брест), срази БАТЕ
Коментари Харесай

Динамо удари БАТЕ със скандален гол преди сблъсъка с Лудогорец

Съперникът на в Лига Европа - Динамо (Брест), съкруши БАТЕ Борисов с 4:2 като посетител в дербито на 25-ия кръг на шампионата на Беларус. Динамо, който е миналогодишен първенец, се придвижи след тази победа на 6-о място в класирането с 38 точки. БАТЕ води с 49, с 2 повече от втория Неман (Гродно). Срещата на Динамо и Лудогорец е в четвъртък в Минск.

В воин за гостите от Брест се трансформира ветеранът Сергей Кривец, който нокаутира някогашния си тим с два гола. Истински скандал обаче провокира първото попадение на Кривец в 91-ата минута, с което той направи резултата 2:3. Ударът му се отби в горната греда, тупна на голлинията и съдията зачете попадение. Това отприщи яростта на почитателите на БАТЕ и те започнаха да скандират: " Позор, Позор! "

АААААААА!!! IT’S A VICTORY!!!
— FC Dynamo Brest (@dynamobrest) Седко в 9-ата минута и Савицки в 49-ата направиха 0:2 за Динамо, само че Мукам в 71-ата и Неманя Милич в 80-ата изравниха. Мукам се разписа след асистенция на неостаряващия Павел Нехайчик, а по-късно асистира на Милич за 2:2. Тогава на сцената се появи Кривец, който изведе своите напред със противоречивия гол в 91-ата минута, а по-късно вкара и още едно попадение в 94-ата за крайното 2:4.

Състав на Динамо (Брест): Сергей Игнатович, Александър Павловец, Кирил Печенин (82 - Максим Витус), Йевхен Хачериди, Артьом Биков, Сергей Кисляк, Павел Седко (65 - Дейвид Тве), Роман Юзепчук, Денис Лаптев, Павел Савицки (87 - Сергей Кривец)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР