Съперникът на ЦСКА-София в турнира Лига Европа има нов треньор-

...
Съперникът на ЦСКА-София в турнира Лига Европа има нов треньор-
Коментари Харесай

Треньорът на Зоря наложи нови правила, глобите зачестяват

Съперникът на ЦСКА-София в шампионата Лига Европа има нов треньор- украинският експерт Виктор Скрипник, който има 20 години от живота си в немския футбол. Бившият бранител и треньор на Вердер (Бремен) придвижи много от порядките от Бундеслигата и в Заря. Играчите обаче одобряват всичко изцяло обикновено.

Част от новите правила са санкциите за забавяне.

" Наложиха ни санкции за някои прегрешения. Сега хазната на тима се попълня ежедневно- най-често за закъснения. Аз към момента не съм закъснявал, само че чест клиент на нашия счетоводен отдел е Леван Арвеладзе ", споделя Дмитрий Хомченовски.

Използването на телефони преди тренировки и мачове също е неразрешено.

" Когато дойдем в базата, всички телефони би трябвало да са изключени. Аз играя ролята на ченге. Ако някой си огледа телефона, няма опрощение желаех да видя какъв брой е часа. Веднага се постанова санкция. Защо избраха мене? Никита Каменюка е капитан, а аз втори капитан. Той събира парите, а аз споделям от кого би трябвало да се търси санкция, споделя Никита Шевченко, титулярният вратар на отбора.

" Друго нещо, което е ново и удивлява даже изпълнителният шеф Сергей Рафаилов, умел началник в украинския футбол.

" Никога преди не съм слушал да се пеят песни в рейса. Преди беше по този начин: бием, падаме- качваме се в автобуса и се прибираме в тишина. А в този момент се пеят песни, целият тим пее на връщане, споделя Рафаилов.
Самият Скрипник приема с усмивка въпросите какво тъкмо цели с методите си отвън терена.

" Нищо особено. Просто желая да бъда с тима открит, почтен. Говоря им, че тимът първо би трябвало да бъде тим в съблекалнята и след това този дух да се придвижи на терена. Мисля, че концепциите ми доближават и до хората. Те виждат нашата работа и резултатите ни на терена, споделя Скрипник.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР