Съперникът на милиардера, спечелил джакпот Powerball Едуин Кастро, разкри, че

...
Съперникът на милиардера, спечелил джакпот Powerball Едуин Кастро, разкри, че
Коментари Харесай

Съперникът на победителя в Powerball Едуин Кастро казва, че е твърде разорен, за да играе на лотария — и твърди, че той е „истинският победител“

Съперникът на милиардера, спечелил джакпот Powerball Едуин Кастро, разкри, че към този момент е прекомерно опустошен, с цел да играе на лотария — само че твърди, че е " същинският " победител.

Хосе Ривера преди този момент сподели, че към момента играе в щатската лотария на Калифорния, само че сподели пред The ​​Sun Saturday, че „ няма $ в джоба си “.

„ Не мога повече “, сподели той. „ Купувах няколко билета, само че завърших с тях. Не желая да играя играта в този момент.

„ И по този начин или другояче нямам $ в джоба си, тъжно е. Аз се боря и фамилията ми се бори. “

Въпреки че споделя, че „ не става въпрос за парите в този момент “, Ривера към момента е на задача да „ потвърди, че съм същинският победител “ и упорства, че „ Кастро е излъгал “.

Ривера, който е упрекнат в подаване на подправен полицейски отчет, се появи, откакто Кастро завоюва историческата премия от 2 милиарда $, потвърждавайки, че той е купил билета, преди той да бъде „ откраднат “ от хазяина му и в последна сметка да приключи в ръцете на Кастро.

Кадри от видеонаблюдение...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР