Съперникът на Лудогорец във втория квалификационен кръг на Шампионската лига

...
Съперникът на Лудогорец във втория квалификационен кръг на Шампионската лига
Коментари Харесай

Жалгирис отупа шведи преди Лудогорец

Съперникът на Лудогорец във втория квалификационен кръг на Шампионската лига Жалгирис записа респектираща победа с 3:1 над шведския ИФК Гьотеборг в контрола.

Двубоят съответства с отбелязването на 70-годишнината на литовския отбор и се изигра пред цялостни трибуни. Точни за триумфа бяха Еливелто, Дарвидас Шернас и новото румънско попълнение Ливиу Антал.

След седмица Жалгирис ще направи и генералната си подготовка за мача с разградчани на 12 юли, като изиграе контрола с беларуския БАТЕ Борисов.

" Зарадвахме почитателите, които пристигнаха на стадиона. Рядко в Литва имаме такова посещаване. Мисля, че този мач беше по-близо като класа до среща от Шампионската лига, в сравнение с срещите ни от шампионата. За нас тази победа е значима. Все още сме при започване на подготовката за мача с Лудогорец и желаеме да забележим множеството от играчите в деяние.

След седмица ни следва инспекция против БАТЕ Борисов. Едва по-късно ще проучваме Лудогорец пред футболистите. Имаме седмица за подготовка преди БАТЕ, а по-късно още една седмица преди срещата с българите ", съобщи треньорът Валдас Дамбаускас.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР