Съперникът на Лудогорец в плейофа за влизане в групите на

...
Съперникът на Лудогорец в плейофа за влизане в групите на
Коментари Харесай

Марибор със стряскащо постижение в Европа

Съперникът на Лудогорец в плейофа за влизане в групите на Лига Европа – Марибор може да се похвали със съществено достижение. Статистиката сочи, че словенският отбор доста мъчно позволява голове вкъщи, а точно от това ще има потребност българският отличник, с цел да в профил съперника си.

Марибор не е допускал гол вкъщи на стадион „ Людски врът” към този момент 54 месеца! За последно гол на словенците като хазаин вкара Севиля при равенството 2:2 през февруари 2014 година, написа „ Труд”.

Следват шест мача със противници, които не съумяват да отбележат. Сред тях е и Левски, който направи 0:0 с отбора през 2016-та, както и Абърдийн (0:1), Кабала (0:1), Партизани (Тирана) (0:2), Чикхура (0:2) и Рейнджърс (0:0). Словенците са без загуба като домакини към този момент 6 лета, като последно победа на техния стадион измъкна Зюлте Варагем с 1:0 през ноември 2013-та. Именно на мощното показване вкъщи се осланят и в Марибор преди реванша с Лудогорец.

“Трябва да сме подготвени да се жертваме един за различен в името на победата”, сподели Дарко Миланич, треньорът на словенците.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР