Съперникът на Лудогорец в първия квалификационен кръг на Шампионската лига

...
Съперникът на Лудогорец в първия квалификационен кръг на Шампионската лига
Коментари Харесай

Съперникът на Лудогорец вади 1,5 млн. за халф от Лига 1

Съперникът на Лудогорец в първия квалификационен кръг на Шампионската лига – Ференцварош пробва да докара до сполучлив край договарянията за полузащитника на Бордо Валентин Вада. Според „ Л’Eкип” унгарците към момента чакат аржентинеца.

23-годишния футболист беше преотстъпен в Сент Етиен през последните 6 месеца на предходната акция и в този момент още веднъж се завърна при „ жирондинците”. Изглежда обаче, че за него още веднъж няма място в тима и в този момент се търсят купувачи.

„ Л’Eкип” твърди, че с изключение на Ференцварош и другият маджарски гранд – МОЛ Види (бившият Видеотон) – също е отправил оферта. Изданието твърди, че двете оферти са имали сходни параметри – покупка против 1,5 милиона евро и подсигурява на 40-процентов дял за Бордо при последваща продажба. На този стадий е ясно, че Вада няма никакво предпочитание да премине в МОЛ Види и най-малко в Унгария Ференцварош остава единствената му алтернатива.

Дори идването на нов ментор в лицето на Пауло Соуса няма да може да вдъхне живец на кариерата му в Бордо. Все отново играчът има много положителни разновидности да остане в елита на Франция, защото е наблюдаван от Метц и спечелилия промоция Лориен. От Испания пък се чува за интерес от елитния Леванте и третодивизионния Логроньес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР