Съперникът на Лудогорец в Лига Европа - Спортинг Брага спечели

...
Съперникът на Лудогорец в Лига Европа - Спортинг Брага спечели
Коментари Харесай

Брага загря с успех за Лудогорец

Съперникът на Лудогорец в Лига Европа - Спортинг Брага завоюва против гостуващия Чавес с 1:0 в среща от десетия кръг на португалското футболно състезание.

Възпитаниците на Абел Перейра реализираха седми триумф от началото на сезона и се изкачиха на четвъртото място във краткотрайното класиране с актив от 21 точки. Домакините стигнаха до успеха с попадение на Бруно Виана в средата на второто полувреме с глава след центриране на Джеферсон от корнер от дясно.

Това беше генерална подготовка за отбора на Брага преди гостуването в Разград в четвъртък в мач от Лига Европа. В същото време Лудогорец победи Левски в дербито на кръга в България с 2:0 на „ Лудогорец Арена “.

Първият дуел сред Брага и Лудогорец в Португалия завърши с триумф за българския първенец, с който разградчани оглавиха краткотрайното класиране в групата.

Съставът на Брага: Матеус, Джеферсон, Раул Силва, Рикардо Есгайо, Марсело Гояно, Бруно Виана, Никола Вукчевич, Рикардо Орта (87-Франсержио), Данило Барбоза, Фабио Мартинс (74-Жоао Карлос), Кока (67-Паулиньо)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР