Съперникът на Кубрат Пулев в мача в събота (27 октомври)

...
Съперникът на Кубрат Пулев в мача в събота (27 октомври)
Коментари Харесай

Хюи Фюри: Идвам! Аз съм бъдещето!

Съперникът на Кубрат Пулев в мача в събота (27 октомври) - Хюи Фюри, за следващ път изрази убеденост, че е задоволително квалифициран за предизвикването да се изправи против българина на негова територия в " Арена Армеец ".

" Остават единствено три дни до огромната среща. Подготвен съм. Готов съм и напълно предан на това, което следва. Вярвайте ми, че ще направя всичко по силите си. Аз пристигам. Аз съм бъдещето на тази категория ", сподели Фюри на формалната конференция преди конфликта.
Кубрат, Тервел и Фюри организираха открита подготовка (ВИДЕО и СНИМКИ) Ще бъде зрелищно шоу, което ще остане в историята, сподели Кобрата
24-годишният боксьор сподели, че подготовката му е била много тежка, а самият мач ще бъде най-лесната част.

" Посрещането в България беше прелестно. Хубаво е, че още веднъж съм тук, не бях идвал от младеж. Сега е още по-специално, че ще се удрям тук. Цялата сложна и здрава работа към този момент е свършена, а остава лесното - самата среща ", сподели още той.

Мачът сред Пулев и Фюри ще дефинира идващия кандидат за международната купа в тежка категория на IBF, която е владеене на Антъни Джошуа.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР