SAP представиха нови функции за своя SAP C/4HANA пакет от

...
SAP представиха нови функции за своя SAP C/4HANA пакет от
Коментари Харесай

SAP подобряват CX Suite и оптимизират потребителското изживяване

SAP показаха нови функционалности за своя SAP C/4HANA пакет от водещи решения за потребителско преживяване (CX), с цел да оказват помощ на бизнеса и организациите да изградят по-персонализирани връзки. Най-новите облачни разработки разрешават надеждни, персонализирани взаимоотношения с клиенти; дейно образование за екипите по продажби и връзки с клиентите; както и възстановяване на връзката сред чиновниците и сътрудниците.

„ Време е да разрушим силозите, които основават пропуски тогава, когато фирмите имат вяра, че обезпечават по-добро преживяване, в сравнение с техните клиенти получават “, съобщи Алекс Ацбергер, президент на SAP Customer Experience, и добави: " Ние продължаваме да прибавяме нови функционалности към SAP C/4HANA и дружно с опциите на Qualtrics можем да помогне на фирмите да отстраняват тези пропуски и да бъдат сполучливи в Икономиката на преживяването. "



SAP C/4HANA Foundation усъвършенства преживяването на разработчиците

SAP разгласи съществуването на SAP C/4HANA Foundation, която разрешава на систематичните админи и разработчици да внедряват облачни решения от SAP комфортно и бързо. SAP C/4HANA Foundation се внедрява автоматизирано и гратис за всички клиенти на SAP C/4HANA и съдържа кабина като единична входна точка за админите и разработчиците, с цел да видят внедрените решения и декларираните приложения; подпора за засвидетелствуване на нови консуматори и ръководство на потребителски разрешения; варианти за разширяемост на SAP Cloud Platform Extension Factory и план “Kyma”, които дават на админите и разработчиците средства за справяне с провокациите на фрагментираната ИТ инфраструктура.

SAP показа за пръв път проекти за платформа за потребителски данни на корпоративно равнище

На база на главните услуги от портфолиото на SAP Client Data Cloud и SAP Marketing Cloud, компанията възнамерява да развие и добави тези решения, с цел да даде корпоративна платформа за данни на клиентите. Платформата за данни на клиента в началото ще включва обезпечаване на съществени благоприятни условия, които сплотяват първоначални потребителски данни от онлайн и офлайн източници в централизирано хранилище; възстановяване на качеството на данните и анализиране на самоличността на клиента в един единствен, обогатен потребителски профил; неотложно налични данни за свързани SAP и не-SAP приложения за активиране в действително време.

Облак за образование за SAP Litmos за по-добро персонално преживяване

Облак за образование за решението SAP Litmos е най-новото попълнение в портфолиото на SAP Customer Experience, предлагащо целеустремено, непрестанно образование, което да даде на хората познания и умения, от които се нуждаят, с цел да работят допустимо най-ефективно. Той включва вградена библиотека от отличено с награди обучително наличие, предопределено за преодоляване на услуги, свързани с продажбите и обслужването на клиенти. С възходящ брой от над 15 милиона консуматори, клиентите от ден на ден правят оценка цената на образованието за създаване на ангажирана, осведомена, динамична работна мощ за повишение на удовлетвореността и лоялността на клиентите.

Ruum от SAP за по-добро преживяване при колаборация

Интегрирането на решението Ruum от SAP – програмен продукт за ръководство на планове като услуга (SaaS), ще усъвършенства съдействието и успеваемостта за потребителите на SAP Marketing Cloud, SAP Commerce Cloud, SAP Service Cloud и SAP портфолиото за продажби в облака. Ruum оказва помощ на потребителите на SAP C/4HANA да преодолеят организационните силози, да ръководят по-ефективно работата по планове и да понижат разноските, като отделят по-малко време за административни задания и отстраняват нуждата членовете на екипа да прескачат сред разнообразни стратегии или системи. Ruum е компания, която произлиза от SAP.iO Venture Studio, вътрешна инкубационна стратегия, ръководена от SAP.iO.

SAP вкарва и нови функционалности за SAP Marketing Cloud решенията, предоставяйки на маркетолозите по-големи благоприятни условия за точност и таргетиране за възстановяване на резултатите от работата на пакета решения. Съоръжени с тези функционалности, маркетолозите могат да преценяват по-добре ангажираността с марката, да проучват детайлностите, свързани с клиентите, и автоматизирано да основават целеви групи въз основа на самостоятелно единодушие и желания.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР