SAP обяви назначението на Радомир Миланов за управляващ директор на

...
SAP обяви назначението на Радомир Миланов за управляващ директор на
Коментари Харесай

Нов управляващ директор на SAP България

SAP разгласи назначението на Радомир Миланов за ръководещ шеф на SAP България. Той поема поста от Румяна Тренчева. Тя към този момент е на нова управителна позиция в района, и ще ръководи комерсиалните действия на SAP в България, в това число продажбите на лицензи и услуги, връзките с сътрудници и обслужването на клиенти.

Радомир Миланов е част от управителния екип в локалния офис на SAP от три години, от четири месеца бе краткотрайно ръководещ, в този момент заема поста непрекъснато. На 41 години, магистър по макроикономика от УНСС, има магистратура и от Henley Business School към Редингския университет, Англия. Работи 11 години в IBM, бил е на разнообразни мениджърски позиции - местни и интернационалните. Доскоро бе търговски шеф в SAP България и отговаряше за продажбите и бизнес тактиката на SAP в секторите банки, финанси и обезпечаване, енергетика, комунални услуги и телекомуникации, както и за построяването, ръководството, развиването и разширението на партньорската мрежа на компанията в България.

“SAP е изключителна компания с голям капацитет, сподели Радомир Миланов след назначението. Ще продължим дейната си взаимна работа със стартъпи, финтех компании и други авангардни играчи в другите браншове. И желая да насочим силата и задачите си в планове, които ще трансфорат българските компании в интелигентни предприятия ”. SAP e в бранша за прибавен бизнес програмен продукт, оказва помощ на компании от всички промишлености и от всевъзможен мащаб да оперират по-успешно. Приложенията и услугите на SAP дават опция над 404 000 клиенти да усилват приходите си, да се приспособяват съответно и да порастват непрекъснато. Подразделението в България бе намерено преди повече от 19 години. SAP влага и в развоен център – SAP Labs Bulgaria. В него 800 софтуерни инженери и експерти работят върху новите облачни технологии, предлагани SAP.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР