SAP е придобила европейския лидер в проектирането и интеграцията на

...
SAP е придобила европейския лидер в проектирането и интеграцията на
Коментари Харесай

SАP с две важни придобивания

SAP е придобила европейския водач в проектирането и интеграцията на принадлежности за автоматизация на роботизираните процеси (RPA) Contextor SAS. Сделката би трябвало да помогне на компанията да форсира създаването и разширението на портфолиото SAP Leonardo Machine Learning. RPA технологията на Contextor облекчава потребителите на бизнес програмен продукт при осъществяването на повтарящи се задания. Към днешна дата клиентите на Contextor са интегрирали повече от 100 000 бота за автоматизация на бизнес процесите.

RPA ще помогне и за опростяване на взаимоотношенията на потребителския интерфейс сред SAP и не-SAP приложения. Софтуерът на Contextor ще бъде смесен със SAP Cloud Platform, както и с разговорната технология и опциите за обработка на документи, предоставеяни от SAP Leonardo Machine Learning. Всички те би трябвало да способстват за основаването на интелигентни RPA принадлежности, които софтуерният колос възнамерява да включи в своите съществени решения и услуги.



" С интелигентите RPA принадлежности, подкрепени от технологията на Contextor, фирмите ще могат да реализират високо равнище на автоматизация, което е належащо, с цел да се трансфорат в интелигентни предприятия ", споделя Маркус Нога, началник машинно образование в SAP, и прибавя: " Придобиването е огромна стъпка към оркестриране на автоматизацията на процесите и ще помогне на SAP да внедри RPA благоприятни условия в своите риложения, на първо място в SAP S/4HANA ".

Интеграцията на интелигентните RPA в SAP S/4HANA се чака през първата половина на 2019 година, след което технологията ще стане част и от други приложения на компанията. С RPA технологията на Contextor, SAP възнамерява да автоматизира половината от всички бизнес процеси, поддържани от софтуера SAP ERP през идващите три години.

Миналата седмица пък, от немския софтуерен колос оповестиха, че ще придобият и Qualtrics International за 8 милиарда, защото желаят да съчетаят инструментите си за ръководство на потребителския опит с техните оперативни данни. С тази стъпка SAP придобива компания, която има платформа за изследвания и се концентрира върху опита както с клиенти, по този начин и със чиновниците. Продуктовият пакет Qualtrics обгръща всичко - от разбор и задържане на клиентите до ангажираност на чиновниците.

Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР