Съотборникът на Хари Магуайър в английския национален тим и Манчестър

...
Съотборникът на Хари Магуайър в английския национален тим и Манчестър
Коментари Харесай

Люк Шоу за Магуайър: Целият свят е срещу него, такова нещо не съм виждал

Съотборникът на Хари Магуайър в британския народен отбор и Манчестър Юнайтед Люк Шоу се застъпи за него след поредицата от рецензии към него. Централният бранител наподобява неоснователен и носи виновност за два от головете на Германия при снощното 3:3 на “Уембли ” от Лигата на нациите.

“Ще бъда почтен: интервалът е тежък. Разбира се, че Хари е извънреден футболист и извънреден темперамент. Той обаче отнася много рецензии - евентуално повече от това, което до момента бях виждал във футбола. Той обаче в никакъв случай не се крие и постоянно е разполагаем ”, съобщи Шоу пред “Би Би Си ”.

“Има хора, които се покриват и гледат да не са под светлината на прожекторите, само че Магуайър непрекъснато се пробва да е в центъра на събитията и да показва силата и характера, които има, тъй като всички знаят, че той е необикновен играч. В момента може би му липсва известно самочувствие, тъй като човек би останал с усещане, че целият свят е против него. На Хари му е мъчно, само че ние - футболистите, и спортно-техническият екип сме зад него, тъй като той е значим състезател. За това приказва и доверието, което селекционерът Гарет Саутгейт му гласоподава, залагайки на него и в двата минали дуела. Погледнете какво той направи на Евро 2020! Хората би трябвало да схванат, че той е значима част от националния тим на Англия и да го одобряват ”, добави Люк Шоу.
  Магуайър и Шоу са доста потребни за националния тим, сигурен е Саутгейт Магуайър и Шоу са доста потребни за националния тим, сигурен е Саутгейт
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР