Съотборникът на българския национал Цветан Соколов в италианския гранд Кучине

...
Съотборникът на българския национал Цветан Соколов в италианския гранд Кучине
Коментари Харесай

Иржи Ковар пред наказание от 3 до 6 месеца

Съотборникът на българския национал Цветан Соколов в италианския гранд Кучине Лубе (Чивитанова) Иржи Ковар бе заловен с допинг, го грози наказване сред 3 от 6 месеца. 29-годишният посрещач, който е и национал на " Скуадра адзура ", е дал допинг проба след края на мач №5 от финалната серия в италианската Суперлига сред Лубе и бъдещия първенец Перуджа на 6-и май.

Впоследствие се е открило, че в организма на Ковар има веществото THC Metabolite, което се образува след приложимост на марихуана. Играчът и клубът не са дали към момента никакъв коментар по случая, като самият Ковар е отказал да изиска контраанализ на тестът. Това значи, че играчът може да одобри резултатът от тестът, а следователно наказването може да бъде прекъсване на правата му за интервал от 3 до 6 месеца

Веднага по-късно се появиха клюки, че от вицешампионите на Италия са се насочили към трансферния пазар и желаят да привлекат различен италиански национал - Симоне Пароди от Пиаченца. Но към момента няма удостоверение и на тази вест.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР