Съоснователят на партия Български възход Ралица Симеонова обяви, че напуска

...
Съоснователят на партия Български възход Ралица Симеонова обяви, че напуска
Коментари Харесай

Съосновател и дясна ръка на Янев напусна новоучредената му партия

Съоснователят на партия " Български напредък " Ралица Симеонова разгласи, че напуща плана в деня на неговото основаване. Симеонова е посочена за дясната ръка на някогашния длъжностен министър председател Стефан Янев. Тя разгласи решението си с пост във Фейсбук.

" Няма по какъв начин да бъда част от този план, посредством който аз, в персонално качество, не мога да извърша главния си ангажимент, т.е. не мога да подсигурявам, че няма да бъдете излъгани и предадени за следващ път ", написа Ралица Симеонова.

Тя прецизира, че разгласява позицията си, с цел да няма непотребни спекулации за какво не участва на Учредителното заседание през днешния ден, написа " 24 часа ".

" Вече имах опция да подчертая, че главен проблем в новата групировка " Български напредък " е кадровият и той, за жалост, не ми наподобява решим, не и към днешна дата. Формацията е обект на нездравословен интерес и се цялостни със странни партийни парчета и компрометирани персони. Кадровите решения са доста значими, тъй като в последна сметка концепциите се осъществят от хора ", написа още Симеонова.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР