Съоснователят и говорител на Satanic Temple каза пред Fox News

...
Съоснователят и говорител на Satanic Temple каза пред Fox News
Коментари Харесай

Лидерът на Satanic Temple рекламира клуба след училище като алтернатива на религиозните клубове, които „прозелитират“ учениците

Съоснователят и представител на Satanic Temple сподели пред Fox News Digital, че групата е почнала After School Satan Club {ASSC} като опция на други религиозни групи, които „ прозелитизираха “ децата.

„ Започнахме следучилищната стратегия през 2016 година и от този момент имаме редица от тях работят на разнообразни места, някои от тях към момента работят, някои от тях не по някаква причина “, сподели Лусиен Грийвс пред Fox News Digital в сряда.

„ Хората не схващат доста на просоциалните полезности, към които се сплотяваме. Искаме хората да знаят, че сме дейни в общностите и вършим продуктивни неща. той започва първия си ASSC в Тенеси на 10 януари 2024 година в Chimney Rock Elementary Library. Говорител на ASSC, Джун Еверет, сподели на Fox News Digital, че клубът е пожелан от.

Публикация във Фейсбук за стартирането разказва Сатанинския храм като „ нетеистична вяра, приета от Службата за вътрешни доходи като черква. " Църквата гледа на Сатана като на „ л...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР