Съоснователите на популярната социална мрежа Instagram Майк Кригър и Кевин

...
Съоснователите на популярната социална мрежа Instagram Майк Кригър и Кевин
Коментари Харесай

Основателите на Instagram напускат компанията, ето защо

Съоснователите на известната обществена мрежа Instagram Майк Кригър и Кевин Систръм ще изоставен компанията в границите на няколко седмици заради спор с Марк Зукърбърг, създателя на Фейсбук. Както оповестява " Ню Йорк Таймс ", генералният шеф на компанията Систръм и техническият шеф Кригър са решили да си създадат отмора от своята работа.

В блога си те пишат, че " изграждането на нови неща " изисква тяхното напускане, за да разберат какво ги вдъхновява и от какво има нужда светът. Това възнамеряват да направят в бъдеще.

Източници на вестника съобщиха, че основателите на социалната мрежа напускат компанията поради разногласия относно по-нататъшното развитие на социалната мрежа. След като Фейсбук купи Instagram, те успяха да защитят своята независимост, но Зукърбърг може би счита, че Instagram е основният двигател за развитието на Фейсбук и в бъдеще те могат да бъдат много по-свързани.

Самият Зукърбърг не коментира съобщенията за конфликта. Той изтъкна постигнатото от колегите си и им пожела всичко най-хубаво, заявявайки, че очаква да разбере какво ще изградят те в бъдеще.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР