Съоръжението всеки ден се посещава от много деца, а за

...
Съоръжението всеки ден се посещава от много деца, а за
Коментари Харесай

Общината в Благоевград набира инструктори за въжения парк край града

Съоръжението всеки ден се посещава от доста деца, а за сигурността на атракциона се грижи екип от 7 души. Повечето от инструкторите обаче са напуснали и са отпътували да работят в чужбина.


Стоян Младенов е инструктор на въжения парк край Благоевград от 4 години. Казва, че обича работата си, само че е решил да напусне в търсене на по-високо възнаграждение в чужбина.
Стоян Младенов: Както сътрудниците в това число и аз решаваме да се ориентираме на по-платени места, пък и на мен концепцията ми беше да се хвана на нещо, което е несъмнено до момента в който изучавам. Остава ми един изпит, извънредно време е да видя какво се случва на открито и отвън страната.
Да обичат децата и работата си, това е съветът, който Стоян дава на всички, които желаят да станат инструктори на въжения парк.
Стоян Младенов: Другото, което е оптималната отговорност и надзор, освен върху всяко едно придвижване, както на децата, по този начин и на тях самите.
За искащите да станат инструктори не се изисква трудов стаж и професионален опит.
Валери Миков, шеф на общинско сдружение " Спортни парцели ": Особено добре е за студенти, той даже и да учи, в образователно време може, защото при нас натоварването на парка е събота и неделя и по празнични дни.
Над 9 000 деца са минали през най-големия въжен парк в Югозападна България от месец март досега. От общината споделиха, че в региона има денонощна защита. Правят се и ежедневни инспекции за редовността на въжените уреди, с цел да не се стигне до случай.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР