Съобщенията се криптират автоматично, преди да бъдат съхранение онлайнTelegram Desktop

...
Съобщенията се криптират автоматично, преди да бъдат съхранение онлайнTelegram Desktop
Коментари Харесай

Telegram Desktop – сигурен кросплатформен месинджър

Съобщенията се криптират автоматизирано, преди да бъдат предпазване онлайн

Telegram Desktop се явява добра опция на известни месинджъри като WhatsApp (екранна фотография: Telegram Desktop / Twitter)

Telegram Desktop е мощно месинджър-приложение, което ви разрешава да се свързвате с други консуматори, без да се опасявате от прихващане или кражба на данни.

Фокусирайки се върху сигурносттта, Telegram Desktop криптира всички диалози и споделени файлове и ги съхранява в облака, като позволявя бързи синхронизации и достъп до базата данни за известия от всяка точка на света.

С версии за всички съществени мобилни платформи – Android, iOS (където е прочут като Telegram Messenger) и Windows Phone, както и за известните десктоп операционни системи Windows, Mac OSX и Linux, Telegram Desktop се явява добра опция на други приложения за мигновени известия, като да вземем за пример WhatsApp, който сега е наличен единствено за мобилни платформи.

Приложението се отличава с усъвършенствана сигурност, поставяйки неприкосновеността на персоналния живот на потребителите над всичко останало. Съобщенията, които изпращате посредством Telegram Desktop, автоматизирано се криптират, преди да бъдат предпазване онлайн.

Telegram Desktop разполага с подсъзнателен интерфейс, който съдържа лист с контактите ви и демонстрира всеки ваш диалог. При основаване на профил, ще бъдете подканени да въведете името си и да предоставите годен телефонен номер, който се употребява за генериране на код за отбрана.

Можете да създавате групи, които наброяват до 200 контакта, и да предавате известия до най-много 100 души, употребяващи Telegram.

Приложението генерира десктоп вести за входящи известия и подържа изпращане на фотоси и файлове, осигурявайки съгласуемост с всеки формат – било то документи, архиви, музикални файлове или фотоси. И както във всяко приложение за известия, диалозите могат да бъдат обогатени с разнообразни занимателни емотикони.

Разчитайки на разширени протоколи за сигурност, Telegram Desktop е месинджър, който заслужава внимание. Не единствено, че известията ви ще бъдат предпазени когато и да е, само че и ще можете елементарно да получите достъп до тях от всяко мобилно или настолно устройство, без значение къде се намирате.

Даулоуд: Telegram Desktop
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР