Съобщенията са, че футболните топки на специалните отбори, използвани в

...
Съобщенията са, че футболните топки на специалните отбори, използвани в
Коментари Харесай

Доклад: Футболните топки в Нова Англия бяха изпуснати. Но този път не обвинявайте Пейтриотс

Съобщенията са, че футболните топки на специфичните тимове, употребявани в неделния мач сред Канзас Сити и Нова Англия, са били незадоволително напомпани – този път не от Пейтриотите – иронично връщане към абсурда с Deflategate, който плени във футболния свят за елементи от три сезона и докара до санкции против тима и куотърбека Том Брейди.

MassLive.com заяви в четвъртък, че Патриотите са се оплакали на длъжностните лица по време на първото полувреме на 27-те мача на Chiefs 17 победа, че топките, употребявани от залагащите и ритащите — които са особено маркирани и наричани „ К-топки ” — са прекомерно меки. Те бяха тествани на полувремето и се оказа, че са напомпани до 11 psi, заяви уебсайтът, вместо наложителния най-малко от лигата от 13,5 psi.

Говорител на NFL не отговори на имейл от Associated Press, търсещ коментар. Кикърите на Patriots не бяха налични по време на интервала на отворения долап в четвъртък. Треньорът на Chiefs Анди Рийд сподели в четвъртък, че не е чувал за никакви пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР