Съобщението пристига на телефона ѝ в малките часове на нощта:

...
Съобщението пристига на телефона ѝ в малките часове на нощта:
Коментари Харесай

Четири приятелки. Едно обещание в "Игра на лъжи" от Рут Уеър

Съобщението идва на телефона ѝ в дребните часове на нощта: Имам потребност от теб.

Айза зарязва всичко, сграбчва дъщеричката си и потегля към Солтън, където като ученичка прекарва незабравими дни. Навремето тя и три нейни приятелки от пансиона се впускат в рискова игра, без да се интересуват от следствията. Седемнайсет години по-късно на брега край Солтън са открити останките на човешко тяло. Идентифицирането му ще принуди Айза и другите дами, които не е виждала от години, да се изправят лице в лице с предишното си. Те не са мечтани в дребното градче: жителите му към момента помнят това, което са сторили като деца.
Четири приятелки. Едно заричане. Някоя от тях обаче не споделя истината.

„ Игра на неистини “ е толкоз увлекателна, че се чете на един мирис. “
Индипендънт

„ Още един спиращ сърцето трилър от героичен гений “
Хийт



За Рут Уеър

Медиите във Англия я съпоставят с Агата Кристи, дебютният й разказ е платен за филмиране от Рийз Уидърспун, а книгата е оповестена на 37 езика. Рут Уеър в действителност заслужава да бъде определяна като новата сензация в жанра на психологическия трилър. Първият й разказ – „ В тъмната гора “, покори класациите на Ню Йорк Таймс и Съндей Таймс, като на същия триумф се радва и втората й книга.
Рут Уеър е израснала в Съсекс и е учила в Университета в Манчестър, преди да се откри в Лондон. Работила е в книжарница, в медиите и като учителка. След триумфа й като писателка на психически трилъри, се е отдала напълно на книгите.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР