Съобщението не отговори на ключови въпроси - като например какво

...
Съобщението не отговори на ключови въпроси - като например какво
Коментари Харесай

Нови документи, видяни от Sky News, показват, че мигрантската сделка на Италия с Албания е далеч по-малко радикална от плана на Обединеното кралство за Руанда

Съобщението не отговори на основни въпроси - като да вземем за пример какво ще се случи с хората, откакто молбите им за леговище бъдат признати е решено. Но вътрешните документи, които видяхме в този момент, дават отговор на тези въпроси.

Те разясняват, че за разлика от, взаимното съглашение обгръща единствено интервала, през който техните заявки се обработват, и къс интервал по-късно.

Мелони дава отговор на въпрос от Sky News

Ако на мигрант бъде предоставено леговище, тогава лицето ще бъде отведено, с цел да стартира нов живот.

Планът на Обединеното кралство, в противен случай, планува сполучливо леговище търсещият ще бъде принуден да остане в Руанда.

Италианската договорка също гласи, че в случай че се окаже невероятно да се изпрати някого назад в страната му на генезис, той отново ще бъде върнат в Италия след избран интервал от време, счита се, че са 40 дни.

Премиерът на Италия Джорджия Мелони приказва за интернационалната „ отмалялост “ от войната в Украйна, откакто стана жертва на шеговито позвъняване от съветски комици

Сделката беше контрактувана непосредствено сред госпожа Мелони и господин Рама.

Разбираме, че двамата вицепремиери на госпожа Мелони, Антонио Таяни и Матео Салвини, не са знаели за съглашението малко преди оповестяването му.

Италия ще заплати за построяването на центровете за обработка и също по този начин ще задели фонд от 100 милиона евро (87 милиона английски лири), с цел да покрие всички разноски, които Албания може да направи.

Изображение: Мигранти в приемен център на италианския остров Лампедуза

Съгласено е общото население на мигрантите, настанени в тези центрове, да не надвишава 3000.

Документът по съглашението също по този начин обяснява, че има за цел да насърчи " двустранно съдействие във всички браншове " в светлината на " присъединението на Република Албания към Европейския съюз ".

Прочетете още:
Премиерът на Италия става жертва на смешка - и прави изненадващо самопризнание
Лидерът на тайфа, който прекара 10 000 през Ламанша, е изправен пред затвор, само че по какъв начин беше хванат?

Албания е страна кандидатка за присъединение към Европейски Съюз, като за първи път подаде молба през 2009 година

Европейски Съюз изиска повече детайлности за проекта за изпращане на мигранти в Албания след въпроси дали той съблюдава европейското законодателство.

Г-н Таяни настоя, че е по този начин, до момента в който Ели Шлайн, водач на опозицията Демократическата партия го назова „ намерено нарушаване на интернационалното и европейското право “.

Съобщава се, че госпожа Мелони възнамерява да пътува до албанската столица Тирана напролет и желае първият лагер да бъде открит през май 2024 година малко преди европейските избори.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР