Съобщението на Кремъл за 420 откъснати от подстъпите към украински

...
Съобщението на Кремъл за 420 откъснати от подстъпите към украински
Коментари Харесай

Украински източник за ФАКТИ: Мините в Черно море са руски фейк

Съобщението на Кремъл за 420 откъснати от подстъпите към украински пристанища мини, реещи се свободно из Черно море, са подправена вест. Това съобщи за ФАКТИ украински държавен източник.

" Това е обичаен ход от страна на руснаците – да крещят, че някой прави закононарушение, с цел да прогонят всички съмнения от себе си. Първо, от кое място са взели толкоз точни данни за броя на плаващите мини? Как може някой да ги преброи и да знае местоположението им? Всъщност, това е елементарно за този, който в действителност е заложил тези мини. Мръсната постъпка на Русия е следващата подправена история, целяща да сплаши още повече страни да спрат целия морски трафик в Черно море. В последна сметка Русия счита, че освен Украйна и Русия би трябвало да се опасяват, само че и България, Румъния и Турция. В последна сметка всички те са съдружници в НАТО, тъй че дано тревогата им пораства, нали? Наистина, тревогата може да нарасне освен поради експанзията на Русия, само че и поради нейната нелепост. В началото на войната в украинските пристанища имаше към 80 кораба, множеството от които задгранични. Някои даже бяха нападнати, един потъна. Някои членове на екипажи бяха ранени, а други бяха убити. Сега, откакто уточни опасността от мините, Кремъл явно се стреми да всява още по-голям боязън в екипажите на задгранични кораби, тъй че те да заобикалят освен украинските пристанища, само че и тези на черноморските съседи на Украйна. Междувременно, играейки ролята си на „ избавител “, Русия в действителност би могла да разчисти безвреден кулоар (като вземе назад тези 420 мини), с цел да се увери, че всички са им признателни и да направи лъжите си по-правдоподобни ", счита източникът на ФАКТИ .

Той взе отношение и по оповестения от Русия филантропичен кулоар, по който 67 непознати кораба могат да изоставен украински пристанища: " Както нормално, Русия продължава да се пробва да избави някого и да предложи ръка за помощ, даже когато не е помолена, защото тази ръка е напоена с кръв. Всички от дълго време са деликатни към нейните „ коридори “. Сега Русия ще „ избавя “ корабите от украинските пристанища ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР