Съобщение от отвъдното от Роро Кавалджиев получи негова много близка

...
Съобщение от отвъдното от Роро Кавалджиев получи негова много близка
Коментари Харесай

Роро прати съобщение от отвъдното

Съобщение от отвъдното от Роро Кавалджиев получи негова доста близка другарка, видя Hotnews.bg. Явно телефонният номер на сина на Вили Кавалджиев е продаден и нов човек го задейства и употребява, само че все пак възприятието е плашещо, описа тя. Припомняме, че водещият в несъществуващата телевизия ММ умря ненадейно след къс престой в болница. Запаленият геймър до последно мислел, че има грип, само че считал, че организмът му ще се пребори с заболяването и по тази причина не пиел медикаменти.



Преди да се отзове в болница той, дружно с Илиян и Глория били на екскурзия в Бали, където освен пиела коктейли на плажа, само че и подхванала рисково втурване с лодка по пълноводна река. Малко след тръгването миг лодката се обърнала и тя и Роро се оказали под водата, споделя певицата в неотдавна излязлата й автобиография „ До последна усмивка”.

Роро нагълтал от мръсната кална вода, а след прибирането си в България се почувствал зле. Затова Глория се закле в никакъв случай повече да не стъпи на Бали. В края на февруари 2017 година синът на Вили Кавалджиев умря едвам на 40 години и бе изпратен с аплдисменти
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР