Съобщава се за много арестувани и задържани военни, кадрови офицери

...
Съобщава се за много арестувани и задържани военни, кадрови офицери
Коментари Харесай

Украинското разузнаване: В Москва започнаха масови арести на военни

Съобщава се за доста задържани и арестувани военни, кадрови офицери и даже генерали, само че липсват имена и детайлности. Военните поделения в покрайнините на Москва са приведени в нараснала бойна подготвеност.

По-рано през днешния ден се появиха информации, че водачът на частната военна компания " Вагнер " Евгений Пригожин и ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров се стремят да отстранят министъра на защитата на Русия Сергей Шойгу.

Михайло Подоляк, съветникът на украинския президент, пък изложи версия, съгласно която има опит за премахване на актуалното управление на съветското министерство на защитата. Той даже изложи версия, че самите руснаци са взривили Кримския мост, а Федералната работа за сигурност (ФСБ) на Русия е " проспала " камиона.

" Сега съществено. ФСБ се пробва да отстрани управлението на Министерството на защитата. Преди промяната на личния състав ФСБ е в нокдаун — пропусна детонацията на моста на Путин. Министерството на защитата към този момент може да упрекна ФСБ за бъдещата загуба на юг. Не е ли ясно кой го е взривил? Камионът дойде от РФ (Руската федерация) ", написа Подоляк.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР