Съобщава се, че закъсалата новинарска компания The Messenger преговаря с

...
Съобщава се, че закъсалата новинарска компания The Messenger преговаря с
Коментари Харесай

Консервативните инвеститори се стремят да спасят закъсалия новинарски сайт Messenger при отчетена оценка от 60 милиона долара

Съобщава се, че закъсалата новинарска компания The Messenger договаря с група консервативни медии и бизнес ръководители, заяви Axios късно в четвъртък.

В обявата се споделя, че групата предлага 30 милиона $ за дял от 51%, което би сложило оценката на закъсалия новинарски уебсайт на раздутите 60 милиона $. Сделката ще изисква създателят и основен изпълнителен шеф Джими Финкелщайн да се откаже от контрола.

Axios също по този начин настрана заяви, че The Messenger, който уволни близо две дузини чиновници от своя личен състав от 300 души на фона на натрупващи се парични запаси, се стреми да събере 20 милиона $, с цел да остане на повърхността.

По отношение на групата вложители, Axios сподели, че са се срещнали с Финкелщайн в Mar-a-Lago, частния клуб във Флорида и резиденцията на някогашния президент Тръмп.

Те включваха Омид Малик, финансист, който подкрепи новото медийно начинание на Тъкър Карлсън, Гарет Венти, републикански политически сътрудник, Райън Койн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР