Съобщава се, че летовниците в Обединеното кралство изоставят“ своите слънчеви

...
Съобщава се, че летовниците в Обединеното кралство изоставят“ своите слънчеви
Коментари Харесай

Британските туристи „изоставят“ Лансароте и Тенерифе на Канарските острови, след като ЕС направи голяма промяна в правилата

Съобщава се, че летовниците в Обединеното кралство „ изоставят “ своите слънчеви убежища на Канарските острови, в това число Лансароте, Гран Канария и Тенерифе, заради игра -промяна на разпоредбите на Европейския съюз. Стана ясно, че жителите на Обединеното кралство могат да прекарват в Испания единствено 90 дни.

Това прецизно съблюдаване на наредбите на Европейски Съюз, приложено няколко години след Брекзит, докара до недоволните английски туристи на Канарските острови, обмислящи да опаковат багажа си и да се приберат вкъщи. Хиляди локални поданици на Канарските острови излязоха на улиците, с цел да стачкуват против туризма, като оповестиха, че районът им „ не се продава “.

Тези демонстрации имат за цел да спрат повишаването на краткосрочните ваканционни наеми и хотелски комплекси, които са увеличение на локалните жилищни разноски. По време на тези всеобщи митинги се виждаха табели с надписи „ Не желаеме да забележим по какъв начин нашият остров умира “, „ Стоп хотели “ и „ Канарчетата не се продават “.

„ Това не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР