Съобщава се, че френските власти са повикали елитен отдел за

...
Съобщава се, че френските власти са повикали елитен отдел за
Коментари Харесай

ПСЖ срещу Барселона: Елитно звено за борба с тероризма „на място“ след напрегната среща за заплахи от ISIS

Съобщава се, че френските управляващи са повикали първокласен отдел за битка с тероризма за срещата от Шампионската лига сред ПСЖ и Барселона след закани, отправени от ISIS.

Докладите сочат, че на Парк де Пренс ще има нараснала сигурност с полицейски чиновници от BRI, Бригада за проучване и намеса, в „ непосредствена непосредственост “ до терена. BRI е звено на френската национална полиция, което е профилирано в тежки престъпни случаи, в това число въоръжени грабежи и отвличания, и опити за залавяне на причинителите в закононарушението. Те също по този начин имат пълномощието да основават специфични екипи за реагиране при терористични закани или офанзиви.

В понеделник ISIS разгласи опасност против четирите стадиона, които одобряват четвъртфиналните мачове тази седмица, в това число Emirates Stadium на Арсенал и Реал Мадрид Сантяго Бернабеу. Фондацията Al Azaim, организацията, виновна за разпространяването на послания на ISIS, разгласява афиш със известието „ Убийте ги всички “ дружно с имената на че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР