Съобщава се, че Деклан Донъли е купил имот, който е

...
Съобщава се, че Деклан Донъли е купил имот, който е
Коментари Харесай

Деклан Донъли купува имот за 2,2 милиона паунда до собствено имение за 7 милиона паунда, за да `реши проблема`

Съобщава се, че Деклан Донъли е купил парцел, който е " болна в очите " до голямото си имение в шикозния западен Лондон за 2,25 милиона паунда.

Водещият на I'm A Celebrity е подал молба за реновиране на дъсчен парцел в съседство с неговия фамилен дом на стойност 7 милиона паунда, откакто съседите му се опасяваха, че ще се разпадне. Звездата на ITV сграбчи дома незабавно откакто се появи на пазара, съгласно осведомени.

Според източници, документите демонстрират, че Дек и брачната половинка му Али Астал са кандидатствали за създаване на едноетажна странична и задна пристройка върху парцела в столицата на Обединеното кралство. „ Улицата, на която живее Дек, е доста елегантна и облицована с огромни независими къщи, а мястото му е едно от най-впечатляващите имения там “, сподели вътрешен човек, непосредствен до семейство Донъли.

„ Но други съседи са се грижили по-малко за парцелите си и единственият удар в съседство с Дек беше разрешено да се трансформира в нещо като рана в очите “, споделиха те пред The ​...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР