Съобщава се, че бившата звезда на BBC Strictly Come Dancing

...
Съобщава се, че бившата звезда на BBC Strictly Come Dancing
Коментари Харесай

Вътре в мразовото разпадане на Аманда Абингтън и Джовани - „затворено“ в продължение на дни и „последна обида“

Съобщава се, че някогашната звезда на BBC Strictly Come Dancing Аманда Абингтън е поискала своите репетиционни касети от времето й в шоуто, с цел да вдигне капака какво се е случило зад кулисите с нейния професионален сътрудник Джовани Перниче.

Твърди се, че 51-годишният артист от Шерлок получава правни препоръки, откакто е бил диагностициран с посттравматично стресово разстройство (ПТСР), откакто е твърди, че се нуждае от терапия след времето си в шоуто. Аманда напусна Strictly още през октомври, базирайки се на персонални аргументи и не се завърна за финала на сериала на BBC дружно с други състезатели, които бяха отхвърлени.

По време на присъединяване си в шоуто, звездата на Mr Selfridge, Аманда и Джовани бяха преследвани от клюки за омраза, макар че нито един от двамата не се обърна непосредствено към претенциите. Източници настояват, че й е „ писнало “ и е решила да вземе сложното решение да се отдръпна, като 49-годишната по-късно изрази тъгата си. предизвестие за шоковото решение. Фен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР